Seneste indlæg
Arkiver
Kategorier
Hakkebøf
En almindelig hakkebøf stegt på grill, kan jeg også anbefale. Du former bøfferne, lægger dem over briketterne 2-4 min. på hver side for at brune dem, og for at de får grillsmag. Og så 10-15 min. med en drypbakke under. Tiderne skal du selv eksperimentere med. Det vil svinge lidt alt efter hvor meget varme du har på, og hvor stegt du ønsker dine bøffer. Du kan også pensle med olie eller andet, når du har brunet dem.Når du er færdig med at grille, skal du lukke ventilationshullerne både i bund og top af grillen. Og selvfølgelig lægge toppen på grillen. Derved kvæler du ilden i briketterne, og de kan bruges igen
1 kommentar
[…] Nyborg 30.07.2012KalenderToolsRute-beregnerTravelUbuntuVejretWeberFlæskestegFynsk RygeostHakkebøfHamburgrygKyllingRøgede kartoflerRøget baconRøget LaksLinksIndkøbEDB & ElektronikTele […]
Seneste kommentarer